Wil jij ook gebruik maken van mijn ervaring en technische kennis? Ik ben beschikbaar voor coaching sessies, om je te begeleiden bij het uitwerken van specifieke artistieke projecten, het (verder) ontwikkelen van een artistieke visie of het integreren van keramiek in andere kunstdisciplines.

Ik heb een ruime en gevarieerde ervaring als lesgeefster. Sinds 1998 geef ik een keramiekopleiding in de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Sint-Niklaas, één van de grootste academies voor volwassenen kunstonderwijs in België. Studenten volgen onder mijn begeleiding een basisopleiding van 4 jaar + een specialisatiecyclus van 2 jaar.

Voordien werkte ik gedurende achttien jaar als gids met kleuters en jonge kinderen in het Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen en deed ik talrijke interim jobs als lesgeefster aan verschillende academies in Vlaanderen.

Bij het lesgeven, leg ik vooral de nadruk op de ontwikkeling van een persoonlijke beeldtaal als basis voor een eigen artistiek oeuvre. In functie daarvan reik ik elke student individueel de technieken aan die voor hem of haar nuttig zijn. Samen onderzoeken we hoe die best toegepast kunnen worden binnen het artistieke project.

Interesse? Contacteer mij: contact@campokris.be

Bekijk mijn portfolio